e
Banner

Etiketler: borusan lojistik



Borusan Lojistik'in Balnak’ı satın almasına onay çıktı


Yayın: 13-12-2012
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörünün en hızlı büyüyen şirketlerinden Borusan Lojistik'in Balnak'ı satın almasına Rekabet Kurumu onay verdi. Bu satın alma ile Borusan Lojistik, istihdam sağladığı 4 bin kişi, 400 bin metrekareyi aşan depolama alanları ve 600 milyon dolarlık cirosu ile Türk lojistik sektörünün yeni lideri oldu.





Borusan Lojistik'te hedef dünyada ilk 10'a girmek


Yayın: 14-12-2012
Kategori: Lojistik

Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç, 2022’de dünyanın ilk 10 büyük lojistik şirketi arasında yer almayı hedeflediklerini ve bunu da başaracaklarına inandığını söyledi.





Borusan Lojistik Avrupa’ya ‘Multimodal Köprüler’ Kuruyor



1973 yılında kurulan, 2000 yılından bu yana da ‘entegre lojistik hizmet sağlayıcı’ olarak faaliyet gösteren Borusan Lojistik, Avrupa’ya yönelik hizmetlerinde yeniliklerin öncüsü olmayı sürdürüyor.





Borusan, lojistiğin geleceği biziz


Yayın: 07-01-2013
Kategori: Lojistik

Borusan Holding Üst Yöneticisi   lojistik anlamda geleceğe dair adım attıklarını ve yurt dışı faaliyetleri genişlettiklerini ifade ederek, “Grup içinde inovasyon ile yeni ürün ve hizmet geliştirmede çok büyük değişiklikler yaşıyoruz” dedi.





Borusan Lojistik Capital şirketler listesinde 2. sırada!



Capital Dergisi tarafından her sene gerçekleştirilmekte olan “En Beğenilen Şirketler” araştırmasında Borusan Lojistik bu sene ikinci sıraya yükseldi.





Borusan Lojistik'ten sektörün dinamiklerini değiştirecek dev girişim



Borusan Lojistik’in Türkiye'de alanında ilk ve tek olma özelliği taşıyan yeni şirketi ETA (Elektronik Taşımacılık Ağı Taşımacılık ve Tic. A.Ş.) 5 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilen inovasyon projesi sonucunda kuruldu. ETA, bir yandan kamyoncu esnafını Türkiye’nin en büyük, en etkin ve son teknolojileri kullanan filosu haline getiriyor, diğer yandan küçük ve orta büyüklükteki işletmelere güvenilir, izlenebilir ve uygun fiyatlı nakliye hizmeti sunuyor.




Kaan Gürgenç: Kontrat lojistiğinde global dev olacağız



Balnak’ı satın alarak Türkiye’nin en büyük lojistik şirketlerinden biri haline gelen Borusan Lojistik, şimdi gözünü dünyanın en büyük 10 kontrat lojistiği firmasından biri olmaya dikti. Bu hedefe ulaşmanın yeni satın almalarla mümkün olacağını vurgulayan Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç, “Her ne kadar şirket satın almanın zorluğunu görsek de, Balnak alımı ile önemli bir tecrübe kazandık. Bu anlamda büyüme stratejimiz içerisinde satın almalar önemli bir pay alacak” dedi.




IKEA alışverişleri Borusan Lojistik güvencesinde


Yayın: 26-11-2015
Kategori: Lojistik
Etiketler: borusan lojistik ikea

IKEA Mağazalarından alınan ürünlerin evlere nakliyesini Nisan ayından bu yana Borusan Lojistik gerçekleştiriyor. Varılan anlaşma çerçevesinde nihai tüketicilerin satın aldıkları ürünlerin sevkiyatını Borusan Lojistik gerçekleştirmeye başladı.




Borusan Lojistik dev boruları okyanus aşırı taşıyor


Yayın: 13-01-2016
Kategori: Lojistik

Daha önce çeşitli projeler çerçevesinde her biri 12 metre uzunluğunda toplam 200.000 ton boruyu ABD’ne naklederek dikkat çeken Borusan Lojistik, bir başka büyük bir projeyi daha tamamladı. Bu  kez, ABD nin Türkiye’den ilk kez tek parça 24,5 metre olarak alım yaptığı,  20.000 adet çelik ve altyapı gaz borusunu, her biri 40 - 50.000 tonluk 8  gemi ile okyanus geçerek, ABD’ye taşıdı.





Borusan Limanı bitmiş araç elleçleme kapasitesini 350 bine çıkaracak



Otomotiv lojistiğinde zincirin her halkasında yer alan Borusan Lojistik, özellikle liman hizmetlerinde gerçekleştirdiği yeni yatırımlarla bu alandaki iş hacmini katlayarak büyütmeyi hedefliyor.